Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής
Άρτιον

Άρτιον Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής

Ο κόσμος της πλαστικής χειρουργικής σε περιμένει

Με βασικό κριτήριο τον σεβασμό προς τον ασθενή και με επίκεντρο τις προσωπικές ανάγκες κάθε ατόμου, στο Άρτιον πιστεύουμε ότι ακόμα και οι μικρότερες αλλαγές στην εμφάνισή του, μπορούν να έχουν ιδιαίτερα θετική επιρροή τόσο στην εξωτερική εμφάνισή του, όσο και στην ψυχολογία του.

Ο χώρος του Άρτιον

Σε ένα φιλόξενο χώρο στο Νεο Ψυχικό στεγάζεται το Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Άρτιον.

Η Ιατρική Ομάδα

Το Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Άρτιον φιλοξενεί πλαστικούς χειρουργούς με ευρεία γνώση και εμπειρία τόσο στις αισθητικές όσο και στις επανορθωτικές επεμβάσεις, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική συμμετέχοντας σε ελληνικά αλλά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια.

Dr. Μανδρέκας Απόστολος MD, PhD

Ο Dr Α. Μανδρέκας, απόφοιτος Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, εξειδικευμένος στη Πλαστική Χειρουργική (ΗΒ), με πολυετή εμπειρία σε ποικιλία κλάδων της επανορθωτικής αλλά και της αισθητικής χειρουργικής.

Dr. Λαμπρινάκη Νεκταρία

Η Dr. Νεκταρία Λαμπρινάκη, απόφοιτος Ιατρικής Πατρών, εξειδικευμένη στην Πλαστική Χειρουργική, συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια, είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων καθώς και μέλος επιστημονικών εταιρειών.

Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία

Η ιατρική μας ομάδα συνεργάζεται με τα περισσότερα Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια της Αττικής:

ΙΑΣΩ General, ΥΓΕΙΑ, MEDITERANEO, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΑΘΗΝΑΙΟΝ Β’, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ, ΙΑΣΩ, ΛΗΤΩ κ.α

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Φωτογραφίες
Πριν-Μετά

Στο Άρτιον υποστηρίζουμε το οτι το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Δείτε τις φωτογραφίες μας που απεικονίζουν το πριν και μετά των θεραπειών στο Άρτιον Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής.

Φωτογραφίες
Πριν-Μετά

Στο Άρτιον υποστηρίζουμε το οτι το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Δείτε τις φωτογραφίες μας που απεικονίζουν το πριν και μετά των θεραπειών στο Άρτιον Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής.

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε

Αρχίστε με την εικόνα σας. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε ποια φυσικά χαρακτηριστικά σας αρέσουν και ποια θα θέλατε να βελτιώσετε.

Οι επιθυμίες σας για επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες. Ο πλαστικός χειρουργός δεν είναι θαυματοποιός και πρέπει να αποδεχτείτε τι μπορεί να κάνει για εσάς και τι δεν μπορεί.

Οποιαδήποτε επέμβαση αποφασίσετε θα πρέπει να την πραγματοποιήσετε μόνο για εσάς και όχι για άλλο άτομο.

Όταν πλέον έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να προβείτε σε κάποια πλαστική, επανορθωτική επέμβαση και αναζητάτε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό για εσάς, μπορείτε να:

  • Ρωτήσετε τον προσωπικό/οικογενειακό σας ιατρό να σας συστήσει κάποιον πλαστικό χειρουργό.
  • Ρωτήσετε κάποιον συγγενή, φίλο/η που έχει υποβληθεί σε τέτοιου είδους επεμβάσεις για να σας συστήσει τον πλαστικό χειρουργό που εμπιστεύεται.
  • Είμαι ο κατάλληλος ασθενής για αυτή την επέμβαση;
  • Πόσο συχνά κάνετε αυτή την επέμβαση;
  • Θα κάνετε ο ίδιος αυτή την επέμβαση;
  • Έχω ιατρικά προβλήματα που θα δημιουργήσουν κινδύνους;
  • Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις για το πρόβλημά μου;
  • Υπάρχουν άλλες συμπληρωματικές επεμβάσεις που θα χρειαστούν;
  • Ποια είναι η χρονική διάρκεια του αποτελέσματος;
  • Ποιο το είδος της αναισθησίας;
  • Ποια είναι η προετοιμασία για την επέμβαση;
  • Ποια είναι η μετεγχειρητική διαδικασία της επέμβασης;
  • Υπάρχουν επιπλοκές και πως αντιμετωπίζονται;
  • Ποιο είναι το κόστος της επέμβασης;

Ορισμένες ουσίες ευθύνονται για διεγχειρητική αιμορραγία ή ελαττωμένη επουλωτική ικανότητα. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να σταματήσετε το κάπνισμα και τη λήψη βιταμινών και φαρμάκων τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την εγχείριση. Οπωσδήποτε θα πρέπει να ενημερώσετε τον πλαστικό χειρουργό για τις παραπάνω ουσίες που λαμβάνετε και για ποιο λόγο.

Ανάλογα με το είδος της επέμβασης και την επιθυμία του ασθενούς επιλέγετε η κατάλληλη αναισθησία που μπορεί να είναι: τοπική αναισθησία (κρέμες ή gel), ενέσιμη τοπική αναισθησία (τοπική ή περιοχική), ενδοφλέβια νευροληπτοαναλγησία (μέθη), γενική αναισθησία (με ή χωρίς ενδοτραχειακή διασωλήνωση).

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να μας καλέσετε για οτιδήποτε απορία μπορεί να έχετε ή και για να κλείσετε ένα ραντεβού με το καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό του Άρτιον.

Μπορείτε να μας στείλετε και email στο info@artion-plasticsurgery.com

Διεύθυνση

Δημητρίου Βασιλείου 11, Νέο Ψυχικό, 15451

Ώρες

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-20:00

Τηλέφωνο

210 6727400
210 6727401